Helse for mer energi og livsglede!

Helse for mer energi og livsglede!

14. januar, 2013 // 14:47 -

Det er krevende å gjøre noe med egen vekt og helse. Det koster tid og penger. Alternativet til å bruke tid og penger på seg selv er mye verre.

Når en har sluppet seg selv for langt ned på helseskalaen, er det ekstra krevende å bli motivert til å gjøre noe med dette. Noen trenger hjelp, og slik var det med meg.

Det første halve år var bare pyton, jeg hadde lyst til å slutte av, men holdt ut da jeg hadde et mål 2 1/2 år fremme om å komme opp på Kilimanjaro. Det neste halvår var litt mer motiverende, når omlagt kosthold også ga resultater.

Det tredje halvår ble det hele litt lystbetont, og jeg så frem til hver trening, og også til å løpe ute. Å løpe 5000 m sammenhengende ute ble en stor milepel for meg; nesten som da jeg var på rekruttskolen på Evjemoen og var i god form.


Kategori: Helse til tøffe tak, Meninger