Stiftelsen Norges Flotteste Sykkelopplevelse, Nesbyen

Stiftelsen Norges Flotteste Sykkelopplevelse, Nesbyen

24. januar, 2018 // 12:45 -

Prosjektet består av en 15 km lang ny sykkelsti. Stien skal være et tilbud både til organisert og egenorganisert idrett, herunder til bruk for familier på tur osv. Stien kan i praksis brukes begge veier av både gående og syklende.

Denne nye stien starter på Syningen 1100 moh., og slynger seg ned forbi spektakulære utsiktspunkter over Nesbyen og Hallingdal. Den går i en meget flott natur preget av mye gammelskog som er artsrik innen både flora og fauna ned til sentrum. Stien vil tilgjengelig gjøre et fantastisk område for langt flere, som nå kun er forbeholdt de aller sprekeste og ivrigste.

Stien kommer i direkte forlengelse av det familietilbudet for sykkel og tur, som nå bygges mellom Nystølen, Bøgaset og Tverrlia/Natten, og vil fremstå som en ny nasjonal attraksjon for Nesbyen og Hallingdal.

Stien har en økonomisk ramme på 9.5 MNOK.
 
Se mer om prosjektet på www.sykkelopplevelse.no
 
 
Stiftelsen Norges Flotteste Sykkelopplevelse_1


Kategori: Aktuelle temaer